”Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Om vi alla gjorde något, skulle vi tillsammans klara allt.”

– Robert L. Schimmel
Varmt välkomna på konferens hos oss!

Storslagen Natur

Vi på Kullagårdens Wärdshus tror att den storslagna natur på Kullaberg gör under för alla sorters möten, stora som små. Att ha vandringleder precis utanför entrén som gör det enkelt att ta en promenad i pausen eller en joggingrunda innan frukosten bidrar till lyckade möten.

Hög integritet

Vi är ingen stor konferensanläggning med många företag som gästar oss samtidigt utan på Kullagårdens Wärdshus får ni vara helt för er själva. Vi sätter stort värde på den höga integritet det innebär för er som företag och har förstått att det gör oss unika. Vi kan ge er en fullservice som är lite utöver det vanliga och det är det som vi brinner för.

Aktiviteter

Varför inte passa på att kombinera er konferens med en aktivitet så som golfspel, vinprovning, tumlarsafari eller en skön promenad i den närliggande bokskogen? Vi har ett nära samarbete med Mölle Golfklubb som arrangerar allt ifrån prova på golf eller spela några golfhål tillsammans i den storslagna miljön. Vi samarbetar även med Kullabergsguiderna som gör många olika aktiviteter i naturen på Kullaberg. Vi hjälper gärna till att skräddarsy er vistelse efter era behov!

Allsidiga måltider som är både smakrika och inspirerande
Stor passion för matlagning
Vi har en enkel filosofi kring mat och dryck: naturliga och rena smaker. Mat och dryck ska vara av högsta kvalitet gjord från grunden av kärlek till de fina råvarorna.I vårt kök lagas all mat från grunden, på lokala råvaror anpassade efter säsong. All vår matlagning görs med laktosfria produkter.Inga kostavvikelser är för svåra för oss! I dessa tider med medvetna kostval är det nästan mer vanligt än ovanligt. Vi är otroligt uppskattade för att vi gör alla vegetariska och veganska rätter från grunden med minst lika kreativ "touch" som alla våra rätter.Tillsammans med våra kunniga vinimportörer tar vi alltid fram ett vinpaket till vår Wärdshusmeny med viner som samstämmer med maten allt för att förhöja smakupplevelsen.
Ni har vår fulla uppmärksamhet!
Exklusivitet som enda företaget
För oss finns det bara ett företag när ni är här - och det är ni!Vi har totalt 16 hotellrum med 29 bäddar. Dessa kan fördelas enligt era önskemål. Antingen bokar ni för upp till 16 personer i enkelrum eller om ni är fler så får några av deltagarna dela dubbelrum.Eftersom vi enbart har ett stort konferensrum kan ni vara ensamma på hotellet som företag och känna er helt som hemma. Vi finns alltid närvarande för att hjälpa er med stort som smått.
Vad är en konferens utan gott fika?
På vårt fikabord är allt hembakat av vår egen bagare!
Kullagårdens fikabuffé innehåller allt från hembakade kanelbullar, små chokladbollar till nyttiga smörgåsar, smoothies och frukt. Vi tycker om att överraska och älskar att se hur glada våra konferensgäster blir när det är kaffedags!Förmiddagskaffe och eftermiddagskaffe med fikabuffé ingår alltid i vårt konferenspaket DAG och DYGN. Det går att välja bort om ni så önskar.
Vi anpassar oss efter situationen
Flexibilitet är för oss en självklarhet!
Av erfarenhet vet vi att en lyckad konferens är också en konferens då tidsschemat kan spricka. Ett viktigt ämne som måste diskuteras igenom ordentligt, en föreläsning som drar ut på tiden med mera.Vad som än händer så anpassasr vi oss efter ert tidsschema.
VÅRA KONFERENSRUM
Boka Krapperup eller Håkull

Vi har rum för både små och stora möten! Behöver ni ett mer intimt rum med fåtöljer, eller ett större med whiteboard och skärm? Kontakta oss så hjälper vi er att välja ett rum som passar ert möte!

KRAPPERUP

Konferensrum med upp till 30 platser i biosittning, eller 20 i U- och skolsittning. I rummet finns whiteboard, bildskärm, anteckningsblock och pennor.

3 000 kronor ex moms för heldag
2000 kronor ex moms för halvdag

HÅKULL

Konferensrum med plats för 8 personer, perfekt för styrelsemötet. I rummet finns trådlös bildskärm, anteckningsblock och pennor. Kan användas som grupprum till Krapperup.

2000 kronor ex moms för heldag
1500 kronor ex moms för halvdag

Förmiddagskaffe med fika

Njut av nybryggt kaffe med fikabuffé när ni kommer till oss. Det ingår i vårt klassiska konferenspaket.
Förfrågan om konferens på Kullagårdens Wärdshus
Fyll i formuläret med önskat datum och antal deltagare för er konferens. Vill ni boka till en gruppaktivitet eller höra mer om våra samarbetspartners, så hjälper vi er gärna!

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

(Obligatoriskt)
right-contact