Konferera i storslagen natur

Vi på Kullagårdens Wärdshus tror att grönskan runtom vår vackra byggnad gör under för alla sorters möten, stora som små. Dela erfarenheter, kunskap och idéer i en rofylld och vacker miljö, och varför inte passa på att kombinera er konferens med en aktivitet som vinprovning, tumlarsafari eller en skön promenad i den närliggande bokskogen? Vi hjälper gärna till att skräddarsy er vistelse efter era behov!

”Jag kan inte göra allt, men jag kan göra något. Om vi alla gjorde något, skulle vi tillsammans klara allt.”

– Robert L. Schimmel
VÅRA KONFERENSRUM
Boka Krapperup eller Håkull

Vi har rum för både små och stora möten! Behöver ni ett mer intimt rum med fåtöljer, eller ett större med whiteboard och skärm? Kontakta oss så hjälper vi er att välja ett rum som passar ert möte!

KRAPPERUP

Konferensrum med upp till 30 platser i biosittning, eller 20 i U- och skolsittning. I rummet finns whiteboard, bildskärm, anteckningsblock och pennor.

3 000 kronor ex moms för heldag
2000 kronor ex moms för halvdag

HÅKULL

Konferensrum med plats för 8 personer, perfekt för styrelsemötet. I rummet finns trådlös bildskärm, anteckningsblock och pennor. Kan användas som grupprum till Krapperup.

2000 kronor ex moms för heldag
1500 kronor ex moms för halvdag

Förmiddagskaffe med fika

Njut av nybryggt kaffe med fikabuffé när ni kommer till oss. Det ingår i vårt klassiska konferenspaket.
Boka er konferens i Mölle
Fyll i formuläret med önskat datum och antal deltagare för er konferens. Vill ni boka till en gruppaktivitet eller höra mer om våra samarbetspartners, så hjälper vi er gärna!
(Obligatoriskt)
right-contact