Boka julmiddag redan nu!

Vår julmiddag som innehåller 5 olika rätter ersatte det klassiska julbordet på buffé under pandemin och blev en stor succé bland våra gäster. Vi fortsätter därför att på detta vis servera det godaste av det goda på julbordet! Ni kan i lugn och ro, sittande till bords, njuta av både sällskap, mat och dryck medan… Fortsätt läsa Boka julmiddag redan nu!
Julmiddag med 5-klassiska rätter med modern touch.
Julmiddag med 5-klassiska rätter med modern touch.

Vår julmiddag som innehåller 5 olika rätter ersatte det klassiska julbordet på buffé under pandemin och blev en stor succé bland våra gäster. Vi fortsätter därför att på detta vis servera det godaste av det goda på julbordet! Ni kan i lugn och ro, sittande till bords, njuta av både sällskap, mat och dryck medan vi serverar de olika rätterna med passande dryck till varje rätt. Julmiddagen kostar 795 kronor per person och då ingår 5-rätters meny samt glögg framför sprakande brasa och kaffe till desserterna. Enligt tidigare år rekommenderar vi olika dryckespaket till julmenyn, vilka går att beställa till på plats.

På Kullagårdens Wärdshus bjuder vi på en stämningsfull upplevelse av julens alla ljud, dofter och smaker, på ett trivsamt och lugnt sätt. Den historiska miljön och vackra byggnaden andas tradition och vi kombinerar den med modern touch på de olika klassiska rätterna. Njut av en härlig vinterpromenad i Kullabergs naturreservat, koppla sedan av med lite varm glögg, en äggtoddy eller annan varm dryck framför den öppna brasan i vår hemtrevliga lobby. Vi öppnar restaurangen för julmiddag klockan 18.00 och den inleds så klart med glögg och pepparkakor.

Vi serverar julmiddagen från fredagen den 29 november till och med lördag den 22 december. Julmenyn för 2024 är inte satt ännu, men gå gärna in så länge och kika på fjolårets meny. Vi har dessutom alltid vegetariskt/ veganskt alternativ till julmenyn, vilket har varit väldigt uppskattat.

Förmånligt julpaket med boende och frukostbuffé

Vårt förmånliga Julpaket innehåller boende i dubbelrum eller enkelrum, frukostbuffé, 5-rätters julmiddag, glögg och kaffe till desserterna. Julpaketet kostar 1795 kronor per person i dubbelrum och 1995 kronor i enkelrum. Hunden får också följa med, vilket kostar 400 kronor i tillägg.

En julupplevelse med företaget

För företag som vill konferera i samband med julmiddagen ingår även konferensrum i julpaketet. Gruppbokningar kan göras även vardagar i december. Kontakta oss för mer information på telefonnummer 042 34 74 20 eller via e-post till info@kullagardenswardshus.se. För större grupper > 20 personer kan vi även göra ett julbord om ni hellre önskar detta. Ring oss för mer information.

Kom och låt oss inleda julen i en avkopplande och stämningsfull miljö.

 

 

Boka Julmiddag

NAMN
(Obligatoriskt)