Boka årets Gåsmiddag med premiär 1 november 2024

Vi har premiär för årets Gåsmiddag redan fredagen den 1 november och serverar fredag och lördag fram till den 16 november samt så klart på Mårten Gås, söndagen den 10 november. Vi serverar en klassisk 3-rätters gåsmiddag med många överraskningar för att förhöja upplevelsen av den gastronomiska skånska traditionen. Priset är 695 kronor med möjlighet… Fortsätt läsa Boka årets Gåsmiddag med premiär 1 november 2024
Öppen brasa i lobbyn

Vi har premiär för årets Gåsmiddag redan fredagen den 1 november och serverar fredag och lördag fram till den 16 november samt så klart på Mårten Gås, söndagen den 10 november. Vi serverar en klassisk 3-rätters gåsmiddag med många överraskningar för att förhöja upplevelsen av den gastronomiska skånska traditionen. Priset är 695 kronor med möjlighet att lägga till ett noga utvalt vinpaket.

Boka gärna in ett Gåspaket i samband med middagen så ni kan utöka vistelsen med en skön höstvandring innan middagen, en drink framför den öppna brasan och sedan en god sömn i något av våra 16 hotellrum. Njut sedan av en stadig frukost morgonen efter. Läs mer om både Gåsmiddag och vårt Gåspaket i länken nedan.

Gåspaket

 

Boka Gåsmiddag

NAMN
(Obligatoriskt)