BOKA GÅSAMIDDAG MED ETT GÅSPAKET REDAN NU!

Njut av en härlig traditionell gåsamiddag hos oss tillsammans med familj och vänner. Njut av hösten som kryper sig på och träden som skiftar i all underbara färger uppe på Kullaberg. PREMIÄR Lördagen den 12 NOVEMBER 2022 Vi har premiär lördag den 12 november och serverar därefter fredag den 18 och lördag den  19 november.… Fortsätt läsa BOKA GÅSAMIDDAG MED ETT GÅSPAKET REDAN NU!

Njut av en härlig traditionell gåsamiddag hos oss tillsammans med familj och vänner. Njut av hösten som kryper sig på och träden som skiftar i all underbara färger uppe på Kullaberg.

PREMIÄR Lördagen den 12 NOVEMBER 2022
Vi har premiär lördag den 12 november och serverar därefter fredag den 18 och lördag den  19 november. Vi serverar en klassisk 3-rätters Gåsamiddag för 695 kronor och vi erbjuder ett trevligt vinpaket som tillägg. Matsalen öppnar 18.00 och köket stänger 21.00.

BOKA ÄVEN VÅRT FÖRMÅNLIGA GÅSPAKET

Vårt populära Gåspaket inkluderar boende i dubbelrum eller enkelrum, frukostbuffé och en Gåsamiddag. Ett Gåspaket kostar 1295 kronor per person i dubbelrum och 1595 kronor per person i enkelrum.

Varmt välkomna!