Äventyrspaket under sportlovet

Sportlov med äventyr – en naturupplevelse! Sportlovet närmar sig och vi presenterar en nyhet för i år. Ett spännande Äventyrspaket för barn, ungdomar och vuxna – en upplevelse för alla helt enkelt! Varje fredag under sportlov vecka  7, 8 och 9 kan Äventyrspaketet bokas. Aktiviteten börjar klockan 13.00 på fredagen. Ni går tillsammans med Kullabergsguiderna… Fortsätt läsa Äventyrspaket under sportlovet
Äventyr under sportlovet ett samarbete mellan Kullagårdens Wärdshus och Kullabergsguiderna
Äventyr under sportlovet ett samarbete mellan Kullagårdens Wärdshus och Kullabergsguiderna

Sportlov med äventyr – en naturupplevelse!

Sportlovet närmar sig och vi presenterar en nyhet för i år. Ett spännande Äventyrspaket för barn, ungdomar och vuxna – en upplevelse för alla helt enkelt!

Varje fredag under sportlov vecka  7, 8 och 9 kan Äventyrspaketet bokas. Aktiviteten börjar klockan 13.00 på fredagen. Ni går tillsammans med Kullabergsguiderna längst en spännande vandringsled till en klippvägg där man firas ned med rep och säkerhetsutrustning. Ett både roligt och spännande äventyr under sportlovet. Alla barn och ungdomar över 6 år samt vuxna kan delta i aktiviteten som avslutas klockan 15.00. Då väntar en fikabuffé med våfflor och annat gott på Kullagårdens Wärdshus framför brasan. Hunden är också varmt välkommen att följa med.

Vill ni förlänga Äventyrspaketet med ytterligare ett dygn som ett Wärdshuspaket ges 20% rabatt på detta.

Läs mer om Äventyrspaketet

 

Anmäl intresse för Äventyrspaket

NAMN
(Obligatoriskt)