Total avkoppling tillsammans med hunden i stillsam natur

Upplev Kullabergs storslagna natur på bästa sätt hos oss på Kullagårdens Wärdshus! Få precis den sortens avkoppling ni söker – varsamt utvald mat och dryck i en rofylld miljö med storslagen natur precis utanför fönstret.

Förgyll januari månad tillsammans med din hund i den fantastiska naturen på Kullaberg. De vackra vandringslederna passerar utanför dörren hos oss på Kullagårdens Wärdshus.

Efter avslutad runda är det härligt att slå sig ner framför öppna spisen i lobbyn med något gott att dricka. Hunden får så klart följa med!

Under lördagarna den 14, 21 och 28 januari har vi ett specialerbjudande i ett Vinterpaket med övernattning i dubbelrum, 3-rätters Wärdshusmiddag samt frukostbuffé för 1395 kronor per person. Hunden får följa med kostnadsfritt i detta erbjudande.

Boka här eller ring oss på 042 34 74 20. Du kan också skicka en e-post på info@kullagardenswardshus.se.

 ”Var lycklig för detta ögonblick. Detta ögonblick är ditt liv.”

– Omar Khayyam

Ibland behövs det inte mycket mer än livets goda, och då finns det ingen vackrare plats att avnjuta det på än hos oss på Kullagårdens Wärdshus. Sov skönt i mysiga rum med utsikt över Kullabergs vackra natur, och njut av god mat i vår anrika restaurang. Är ni ett mindre sällskap som vill sitta avskilt under middagen, finns vår Chambre Séparée att reservera.

Strunta i alla måsten och unna er en stund för er själva, så tar vi hand om resten.

Vill du ta med dig din fyrbenta vän? Vi har flera rum där hundar är varmt välkomna!

I vårt värdshuspaket ingår en övernattning med frukostbuffé, eftermiddagskaffe med tillbehör och 2-rätters middag i vår vackra restaurang. Vill ni stanna en natt extra eller kanske uppgradera middagen till en 5-rätters? Det är lätt att skräddarsy er bokning efter era önskemål.

Välj mellan tre sorters rum vid bokning: standardrum, dubbelrum eller enkelrum.