“Det bästa att hålla fast i livet är varandra.”

– Audrey Hepburn

Att få vigas i storslagen natur gör er redan minnesvärda dag extra speciell. Varför inte på klipporna vid Johanneslust eller under ett gammalt knotigt träd i den lummiga bokskogen? Det finns oändligt många möjligheter till en oförglömlig vigsel i vackra Kullaberg.

Vi samarbetar med en borgerlig vigselförrättare som hjälper göra er dröm till verklighet. Efter vigseln avnjuter ni en vigselsupé i vår vackra restaurang. Självklart får ni sova gott i vår mysiga bröllopssvit, med alla de tillbehör som gör er dag oförglömlig.

Att få göra er speciella dag så lyckad som möjligt är vårt högsta mål! Vi hjälper er gärna att skräddarsy en lösning som passar just er.

I vårt vigselpaket ingår övernattning i bröllopssvit med frukostbuffé, vigselsupé i vår vackra restaurang och alla tillbehör som gör er dag minnesvärd.

En dag att minnas

Få en oförglömlig dag tillsammans med nära och kära i synnerligt stillsam natur, och låt storslagna Kullaberg vara den perfekta bakgrunden för er vigsel. Här kan du boka ditt vigselpaket, men ta gärna kontakt med oss för ett samtal om hur vi kan hjälpa er att göra er dag så fin som möjligt.