“Lycka bestäms mer av ens sinnestillstånd än av externa händelser.”

– Dalai Lama

Få en oförglömlig upplevelse hos oss på Kullagårdens Wärdshus. I vårt nya Lyxpaket rår vi lite extra om er! Sov skönt i mysiga rum med utsikt över skog eller hav. Vakna med en härlig frukostbricka med det du själv älskar. Njut sedan länge av en god lunch på vår lummiga uteservering. Ta en lugn promenad längst en av de vackra vandringslederna och kanske avsluta med ett dopp i Ablahamn, den vackra naturviken bara 200 meter nedanför Kullagårdens Wärdshus.

Innan Wärdshusmiddagen serveras finns det ingenting som går upp mot en stilla vilan i soffan fram för den öppna spisen eller i de sköna sängarna i hotellrummen.

Vill du ta med dig din fyrbenta vän på vandringen? Vi har flera rum där hundar är varmt välkomna! Och ifall din hund också skulle behöva matsäck till vandringen, finns det tuggben att köpa i vår restaurang.

I vårt lyxpaket ingår en övernattning med frukostbuffé eller frukost på sängen med speciell meny som du väljer ifrån, 3-rätters Wärdhusmiddag i vår vackra restaurang samt en dagens lunch med sallad, bröd och liten kaka till kaffet. Det går att ta med dagens lunch i en matsäck om ni vill ut på en härlig vandring under dagen. Det ingår även en morgonrock för mys eller ett friskt dopp i havet.

Vill ni stanna en natt extra eller kanske uppgradera middagen till en 5-rätters? Det är lätt att skräddarsy er bokning efter era önskemål.

Välj mellan tre sorters rum i vår huvudbyggnad vid bokning: standardrum, dubbelrum eller enkelrum.

Vandring längs Kullaleden, en del av Skåneleden

Upptäck Kullabergs storslagna natur från första parkett. Här kan du boka din vistelse på egen hand. Om det skulle vara fullt eller du stöter på andra problem med din bokning så ring oss på telefonnummer 042 34 74 20 så hjälper vi dig.

Varmt välkommen!