Golf i Mölle, när det är som vackrast

Njut av en golfrunda på en av Sveriges äldsta och mest natursköna banor. Mölle GK är vackert beläget mitt i Kullabergs naturreservat, och erbjuder havsutsikt från så gott som alla 18 hål. Det går nog inte att komma närmre en mer naturskön golfupplevelse än så.”Det största äventyret du kan göra är att leva dina drömmars liv.”

– Oprah Winfrey

Njut av en oförglömlig golfvistelse hos oss på Kullagårdens Wärdshus. Sov skönt i mysiga rum, med utsikt över bokskogen eller Mölle GK. Vårt värdshus ligger precis mitt på golfbanan, och vi samarbetar även med närliggande Rya GK och S:t Arilds GK. Att kombinera sin vistelse hos oss med besök på flera golfbanor är populärt bland våra gäster, och oavsett hur ni väljer att göra, hjälper vi till med bokning av starttid.

I vårt golfpaket ingår en övernattning med frukostbuffé, 2-rätters middag i vår vackra restaurang samt 1 greenfee. Vill ni stanna en natt extra, lägga till en greenfee eller kanske uppgradera middagen till en 5-rätters? Det är lätt att skräddarsy er bokning efter era önskemål.

Välj mellan tre sorters rum vid bokning: standardrum, dubbelrum eller enkelrum.

BOKA DIN VISTELSE HOS OSS