”Det största äventyret du kan göra är att leva dina drömmars liv.”

– Oprah Winfrey

Njut av en oförglömlig golfvistelse hos oss på Kullagårdens Wärdshus. Sov skönt i mysiga rum, med utsikt över bokskogen eller Mölle GK. Vårt värdshus ligger precis mitt på golfbanan, och vi samarbetar även med närliggande Rya GK och S:t Arilds GK. Att kombinera sin vistelse hos oss med besök på flera golfbanor är populärt bland våra gäster, och oavsett hur ni väljer att göra, hjälper vi till med bokning av starttid.Längre ner på sidan kan du boka golfpaket på egen hand, skriv i meddelandefältet vilka tider ni önskar spela så bokar vi starttid åt er. Om du behöver hjälp med din bokning så konkta oss gärna.

I vårt golfpaket ingår en övernattning med frukostbuffé, 2-rätters middag i vår vackra restaurang samt 1 greenfee på Mölle Golfbana. Vill ni stanna en natt extra, lägga till en greenfee eller kanske uppgradera middagen till en 5-rätters? Det är lätt att skräddarsy er bokning efter era önskemål. Vi samarbetar även med St Arilds Golfklubb som ligger ca 10 km från hotellet.

Välj mellan tre sorters rum vid bokning: standardrum, dubbelrum eller enkelrum.

Golfsäsongen är längre i Skåne!
Varmt välkomna!
Golfsäsongenäsongen börjar redan i mars månad i Skåne, lagom till påsk och håller på längre, till slutet av oktober.För att säkra tidigt golfspel våren 2024, boka golfpaket redan nu! För er som kan komma vardagar har vi seniorpriser på golfpaketen.
Golf på Kullaberg, när det är som vackrast

Njut av en golfrunda på en av Sveriges äldsta och mest natursköna banor. Mölle Golfbana är vackert beläget mitt i Kullabergs naturreservat, och erbjuder havsutsikt från så gott som alla 18 hål. Det går nog inte att komma närmre en mer naturskön golfupplevelse än så.

Lägg där till ett gemytligt boende mitt på golfbanan med restaurang och bistro i toppklass! Ta gärna med hunden! Den är välkommen både hos oss och på golfbanan. Boka ditt golfpaket eller golfkurs här eller kontakta oss så hjälper vi dig med din bokning.

Varmt välkommen!