”Vänta inte på speciella tillfällen. Fånga de vanliga stunderna och gör dem extraordinära”.

– Orison Sweet Marden

Känn friheten som bara cykeln kan erbjuda! Få en oförglömlig upplevelse i Kullaberg tillsammans med oss på Kullagårdens Wärdshus. Vi är ett certifierat cykelvänligt hotell, och vi tar sköter om er cykel medan ni vilar ut i ett av våra mysiga rum efter en god middag.

Har ni ingen egen cykel, kan ni hyra av oss. Meddela oss vid bokning, så står den redo att användas vid er ankomst.

Vill du ta med dig din fyrbenta vän på cykelturen? Vi har flera rum där hundar är varmt välkomna! Och ifall din hund också skulle behöva matsäck till turen, finns det tuggben att köpa i vår restaurang.

Kullagårdens Wärdshus är ett cykelvänligt hotell i Skåne. Vårt cykelpaket innehåller övernattning med frukostbuffé, 2-rätters middag i vår vackra restaurang, svamp att rengöra cykeln med och matsäck till cykelturen dagen efter. Vi har ett cykelförråd som låses, där ni kan förvara cykeln under natten.

Välj mellan tre sorters rum vid bokning: standardrum, dubbelrum eller enkelrum.

Känn friheten i storslagen natur

Upptäck Kullabergs naturreservat från cykeln! Cykla bland blommande rapsfält, längs kusten eller besök de vingårdar, gårdsbutiker och slottsträdgårdar som ligger i det varierande landskapet. Oavsett rutt, kommer ni få en naturskön upplevelse. Boka ditt cykelpaket här på egen hand. Om det är fullbokat eller du stöter på andra problem så kontakta oss på telefonnummer 042 34 74 20 så hjälper vi dig att boka.