Om oss

Bakom Kullagårdens Wärdshus står vi, Malin och Petter med döttrarna Sara och Lovisa. 2019 låste vi upp dörrarna till det vackra värdshuset för första gången, och den lyckan vi kände då sitter kvar än idag. Det är tack vare våra fantastiska gäster, som vi får förtroendet att ta hand om.

OM RENOVERINGEN OCH HUR VÄRDSHUSET KOM ATT FÅ SIN NEW ENGLAND-STIL

Under de första månaderna genomfördes den första renoveringen. Vi ville skapa en ljus, välkomnande och rofylld miljö som knöt an till havet, klipporna och skogen utanför fönstret. Att låta den magiska utsikten få komma till sin rätt la grunden, och målet blev att skapa ett modernt Country House.

Med tanke på Kullagårdens förankring till Kullens Fyr, blev det naturligt att låta det vackra värdshuset genomsyras av New England-stilen. Tillsammans med familjemedlemmar, personal och vänner rustade vi upp interiören, för att låta platsen ge möjlighet till oförglömliga upplevelser. Vi hoppas att ni kommer trivas hos oss.

VÅRA VÄRDERINGAR

Vi värnar om den vackra miljö vi fått förtroendet att förvalta. Därför är hållbarhet ett viktigt värdeord för oss. Vi är stolta över att vara certifierade som en hållbar partner till Europarc, och vi strävar efter att minska vår miljöpåverkan så mycket som möjligt. Därför arbetar vi aktivt med att källsortera, minska matsvinn och undvika plast.

Våra duktiga kockar lagar all mat från grunden med ekologiska och lokala varor, efter bästa förmåga och säsong. Vår bagare och konditor bakar kanelbullar, småkakor och annat gott som vi säljer i vårt café och som vi serverar på fikabuffén under våra konferenser. Det vi själva inte skapar, köper vi från våra grannar. Frukostfrallor och surdegsbröd kommer från Conditori Öresund i Viken, och varmkorven i golfkiosken tillverkas av Per i Viken.

Hållbarhet för oss är även att våra anställda trivs, och känner sig delaktiga i ett långsiktigt samarbete.

VÅR MISSION

Vår mission kan sammanfattas enligt följande: att med omtanke och passion driva ett hållbart och rofyllt värdshus med mat, boende och service av högsta kvalitet. Att skapa en trivsam och rofylld plats fylld med olika upplevelser där våra gäster kan känna sig som hemma, och återkomma till år efter år.