BOKA JULMIDDAGEN NU, PREMIÄR DEN 26/11!

Vår 5-rätters julmiddag som ersatte det klassiska julbordet på buffé under pandemin blev en succé bland våra gäster och  därför fortsätter vi att på detta vis servera det godaste av det goda! Julmiddagen kostar 695 kronor per person och då ingår 5-rätters meny samt glögg framför sprakande brasa och kaffe till desserterna. Vi bjuder på… Fortsätt läsa BOKA JULMIDDAGEN NU, PREMIÄR DEN 26/11!

Vår 5-rätters julmiddag som ersatte det klassiska julbordet på buffé under pandemin blev en succé bland våra gäster och  därför fortsätter vi att på detta vis servera det godaste av det goda! Julmiddagen kostar 695 kronor per person och då ingår 5-rätters meny samt glögg framför sprakande brasa och kaffe till desserterna.

Vi bjuder på en stämningsfull upplevelse av julens alla ljud, dofter och smaker, men på ett trivsamt och lugnt sätt. Ni sitter till bords under hela middagen och njuter av god mat & dryck och trevligt sällskap i lugn och ro.

Vi har ett förmånligt Julpaket som innehåller boende i dubbelrum eller enkelrum, frukostbuffé, 5-rätters julmiddag, glögg och kaffe till desserterna. Det kostar 1495 kronor per person i dubbelrum och 1695 kronor i enkelrum.

För företag som vill konferera i samband med julmiddagen ingår konferensrum. Kontakta oss för mer information.

Vi serverar julmiddagen från lördagen den 26 november till och med onsdagen den 21 december.

Kom och låt oss inleda julen i en avkopplande och gemytlig miljö.

Julmeny 2022

 

Boka julmiddag

NAMN
(Obligatoriskt)