En femrätters julmiddag på Kullagårdens Wärdshus

Vår 5-rätters julmiddag som ersatte det klassiska julbordet på buffé under förra årets pandemin blev en succé bland våra gäster som rekommender att vi fortsätter att på detta vis servera det godaste av det goda!

Vi bjuder på en stämningsfull upplevelse av julens alla ljud, dofter och smaker, men på ett lite säkrare och tryggare sätt.
Kom och låt oss inleda julen i en avkopplande och gemytlig miljö.

Njut av en klassisk glögg vid en av de sprakande brasorna och fortsätt sedan med en femrättsmiddag där våra kreativa och duktiga kockar kommer överraska med nya inslag.

Professor Gert Klötske i Gastronomi på Umeå Universitet har genom sitt fantastiska julbord på Fjäderholmarna i Stockholm inspirerat sin fd. elev och vår kökschef Fredrik Ernstsson till en sprakande femrätters julmeny på Kullagårdens Wärdshus. Vi erbjuder ett dryckespaket till 5-rättersmenyn, både vin och öl & snapspaket med passande dryck till varje måltid.

Julmiddag

Vi serverar Kullagårdens julmiddag från lördagen den 27 november, varje vecka torsdag – lördag fram till den 18 december. För konferensgäster håller vi öppet under vardagarna efter bokningar. Kontakta oss så hittar vi en bra tid. Vår 5-rätts julmiddag kostar 595 kronor och inkluderar glögg och kaffe.
Välkommen att boka ert sällskap på telefon: 042 34 74 20 eller e-post:
info@kullagardenswardshus.se.
Vi har även ett förmånligt julpaket som inkluderar boende i dubbelrum med 5-rätters julmiddag och frukost för från 1095 kronor. Läs mer om det nedan.
Vi önskar en God & gemytlig inledning på Julen 2021!
Varmt välkomna!

Julpaket

Varför inte passa på att ta ett dygns avkoppling innan julruschen slår in med ett dygn hos oss?
Vårt förmånliga Julpaketet inkluderar 5-rätters julmiddag, boende i dubbelrum samt frukostbuffé torsdag, fredag och lördag för 1295 kronor och söndagar 1095 kronor. Ett tillägg på 300 kronor för boende i enkelrum.

Julpaketen bokas via ett telefonsamtal till oss på telefonnummer 042 34 74 20 eller en e-post till info@kullagardenswardshus.se.
Varmt välkomna!

Boka Julmiddag
Vill du boka julmiddag hos oss? Välkommen att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.
NAMN
(Obligatoriskt)
right-contact