Gåsamiddag

Njut en härlig traditionell gåsamiddag hos oss tillsammans med familjen. Njut av hösten som kryper sig på och träden som skiftar i all underbara färger utanför fönstret.

PREMIÄR 10 NOVEMBER

Vi har premiär för Gåsamiddag på Mårten Gås fredagen den 10 november och serverar sedan lördagen den 11 november samt lördagen den 18 november.

Vi serverar en klassisk trerätters Gåsamiddag för 595 kronor, barn äter för 20 kr per år. Ett vinpaket finns som tillägg. Matsalen öppnar 18.00 men det går bra att komma innan och värma sig framför en sprakande brasa i antingen lobbyn eller i sällskapsrummet.

Varmt välkomna till oss på Kullagårdens Wärdshus, vi ser mycket fram emot Mårten Gås, den ska bli något alldeles extra.

Välkommen att boka ert sällskap på telefon 042 34 74 20 eller e-post
info@kullagardenswardshus.se.

GÅSPAKET

I samband med bokning av Gåsamiddag erbjuder vi ett specialpaket för 1495 kronor per person. Motsvarande paket i enkelrum kostar 1795 kronor.

Att efter en riktigt god och trevlig måltid, bara med ett par steg kunna kliva in i ett av våra personligt inredda hotellrum och sjunka ner i en varm och god säng kan vara guld värt. Ett gåspaket inkluderar del i dubbelrum, frukost och en 3-rätters Gåsamiddag. Boka gåspaketet genom ett telefonsamtal till oss på telefonnummer 042 34 74 20 eller en e-post till info@kullagardenswardshus.se

Boka Gåsamiddag
Vill du boka Gåsamiddaf hos oss? Välkommen att fylla i formuläret nedan, så återkommer vi till dig så snabbt vi kan.
NAMN
(Obligatoriskt)
right-contact