Varmt välkommen med större sällskap. Fira din högtid hos oss!

Fira din högtid hos oss på Kullagårdens Wärdshus. Vår vackra matsal med utsikt över havet och bokskogen är inget annat än magnifik, och som gjord för att användas för festligheter. Vi har plats för både små och stora sällskap, för alla sorters tillställningar.

Oavsett om er högtid är av det enklare eller mer påkostade slaget, komponerar våra duktiga kockar ihop en meny som passar er. Alltid lokala råvaror, alltid efter säsong.

Vi hjälper er göra er dag till en minnesrik upplevelse!

BUSSRESOR
Njut av härlig lunch i vårt värdshus, mitt bland Kullabergs grönska! Våra populära bussluncher ger en välbehövlig paus samtidigt som ni kan äta er mätta innan utflykten fortsätter.

BRÖLLOP & HÖGTIDER
Få en minnesvärd dag tillsammans med nära och kära i vackra Kullaberg. Vi hjälper er anordna alla slags tillställningar, stora som små, som garanterat skapar minnen för livet.

MINNESSTUND
Ta ett sista farväl i Kullabergs fridfulla natur. Vi hjälper er skapa en fin stund för avsked av er närstående, och en plats att dela minnen på tillsammans efteråt.

Bussresor
Så som ni önskar den
Bröllop & högtider
Så som ni önskar den
Minnesstund
BOKA KONFERENS
Konferens i Mölle?
Att mötas i stora eller små grupper för att dela erfarenheter, kunskap och idéer för att sedan tillsammans ta ett kliv framåt i utvecklingen både som individ, grupp eller organisation är något fantastiskt.