Att hitta en vacker plats för att ta avsked, behöver inte vara svårt.

I fridfulla Kullabygdens vackra kyrkor, eller i Kullabergs stillsamma natur finns fina platser för ett sista farväl. Samlas efteråt hos oss på Kullagårdens Wärdshus för att dela minnen. Vårt vackra värdshus har en särskilt fridfull miljö, där ni får umgås och minnas i lugn och ro.

Vi har flera lokaler beroende på ert sällskap, och vi hjälper er gärna med menyförslag så att minnesstunden ska hylla det liv som levts.

Välkommen att kontakta oss för att prata om hur ni vill att er minnesstund ska vara.

”Det finns ett hav som ingen ser. Det finns en grav där ingen dör. Det finns en sol som ej går ner. Det finns en strand i varje själ.”

– Bo Settelind
Våra förslag på meny

Vi har flera alternativa rätter, och vi skräddarsyr en meny så den passar er minnesstund. Vi har alltid gluten- och laktosfria alternativ, samt vegetariska rätter. Till alla menyer serveras sallad, nybakat bröd, mineralvatten och lättöl. Vi lagar all vår mat från grunden, alltid lokalt, alltid hållbart.

Vi beställer er tårta från Conditori Öresund i Viken. Kontakta oss så hjälper vi er att planera er minnesstund.

DAGENS LUNCH

Varmrätt enligt veckans meny

Kaffe & hembakt kaka

125 kronor

DAGES FÅNGST

Ungsbakad fisk med vitvinssås & primörer

Kaffe & tårtbit

195 kronor

SNITTAR ELLER MINDRE RÄTTER

Välj mellan olika snittar och smårätter

Några exempel: Stenbitsrom på potatiskaka med hemmagjorda chips, uppvispad creme fraiche och syltad rödlök

Kallskuret, lokala charkuterier, gruyér, hemgjord marmelad och hembakt knäcke

Lax på hembakt knäcke, örtkräm, dill & citron

40 kr/ smårätt eller 75 kr/ per snitt

Boka er minnesstund
För att kunna hjälpa er att planera er minnesstund ber vi er att fylla i ett ungefärligt antal gäster samt önskat datum.
NAMN
(Obligatoriskt)
right-contact
BRÖLLOP & HÖGTIDER
En dag att minnas
Med utsikt över havet och bokskogen, är vår vackra matsal en sagolik plats för livets alla tillställningar. Oavsett om den ska vara av det enklare eller mer påkostade slaget, komponerar våra kockar omsorgsfullt ihop en meny som passar just er – alltid utifrån säsong och lokal tillgång.
BOKA KONFERENS
Konferens i Mölle?
Välkomna att mötas i storslagen natur! Välkomna ut till oss för att dela erfarenheter, kunskap och idéer i en inspirerande miljö. Upptäck vilken skillnad ett avbrott i vardagen kan göra för era möten.