En härlig vilopaus på utflykten

Stanna för lunch hos oss på Kullagårdens Wärdshus under er bussresa! Utflyktsmålen i Kullabygden är många, och vad passar bättre än att njuta av god mat med utsikt över storslagen natur?

Vi välkomnar bussresor med upp till 70 gäster på en klassisk busslunch. Vi serverar lunch mellan 11.30 och 14.30. Precis vid Kullagårdens Wärdshus har vi tillsammans med Mölle Golfklubb en stor bussparkering med kort gångavstånd till värdshuset (ca 100 m). Det går alltid bra att stanna till precis vid värdshuset för av- och påstigning. En klassisk busslunch serveras på tallrik till sittande gäster. I busslunchen ingår sallad, bröd, mineralvatten, lättöl samt en varmrätt med kaffe och en kaka till dessert. Så stanna till hos oss så tar vi väl hand om er och lovar att göra er utflykt till en positiv upplevelse!

”Ta mig till kärlek ta mig till dans ge mig nåt som tar mig någonstans.”

Njut av den storslagna naturen och anrika miljön
Måltiden som en del av dagens upplevelser
Vi har flera alternativa rätter, och vi skräddarsyr menyn så den passar ert sällskap. Vi har alltid gluten- och laktosfria alternativ, samt vegetariska rätter. Till våra bussluncher serveras sallad, nybakat bröd, mineralvatten och lättöl. Vi lagar all vår mat från grunden, alltid lokalt, alltid hållbart.
Vår mest populära busslunch
KLASSIKERN
Wallenbergare, potatismos, skirat smör & primörerKaffe & hembakt kaka 195 kronor
Kontakta oss för att boka er busslunch
Fyll i formuläret om du är intresserad av att boka er busslunch hos oss. För att bäst matcha ert önskemål, fyll i antal gäster och önskat datum för utflykt så återkommer vi inom kort.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

(Obligatoriskt)
right-contact
BRÖLLOP & HÖGTIDER
En dag att minnas
Den vackra matsalen med utsikt över havet, bokskogen och golfbanan är magnifik. Den otidsenliga miljön är som gjord för att ställa till med en fest! Våra kreativa och duktiga kockar hjälper till att rekommendera en meny utifrån Dina önskemål. Oavsett om måltiden ska vara lite enklare eller påkostad är valet av lokala råvaror alltid omsorgsfullt utvalda efter säsong.
BOKA KONFERENS
Konferens mitt i Kullabergs naturreservat
Att mötas i stora eller små grupper för att dela erfarenheter, kunskap och idéer för att sedan tillsammans ta ett kliv framåt i utvecklingen både som individ, grupp eller organisation är något fantastiskt.