Oförglömliga stunder i vackra Kullaberg

Skapa minnen för livet genom att fira era stunder hos oss på Kullagårdens Wärdshus. Oavsett om det är bröllop, dop, födelsedag eller en fest, är våra vackra omgivningar den perfekta platsen för minnesrika upplevelser. Vi arrangerar både små och stora sammankomster, med plats för upp till 80 personer beroende på möblering. Våra vackra lokaler kan anpassas efter storlek och behov, med möjlighet att skapa bar i ett rum och dansgolv i ett annat. Vi har den kontakt med lokal borgerlig vigselförrättare. Möjligheterna är oändliga!

Skräddarsy en meny som passar er dag – allt från gastronomiska 5-rätters till smårätter till nattamat efter dansen. Våra duktiga kockar komponerar ihop rätter på lokala råvaror utifrån säsong. Tårtor beställt från Conditori Öresund i Viken – vi hjälper er gärna med förslag.

Läs gärna den fina artikeln om bröllop hos oss i Bröllopsmagasinet!

Bröllop på Kullagårdens wärdshus

Kontakta oss så hjälper vi er att planera er oförglömliga dag!

VÅRA PERSONLIGA HOTELLRUM

Förläng upplevelsen genom att boka övernattning i våra mysiga hotellrum, med utsikt över våra vackra omgivningar. Vi har 16 hotellrum i varierande storlek, med 29 bäddar totalt. Och självklart har vi en vacker bröllopssvit som vi reserverar åt er. I vissa rum finns det även bäddsoffa samt möjlighet till extrasängar, och vi hjälper gärna till med att boka de rum som passar er. Flera av våra rum tillåter hundar, så vill ni att era fyrbenta vänner ska vara med på festligheterna är de varmt välkomna.

Åtnjut vår härliga frukostbuffé dagen efter och gläds åt alla fina minnen ni skapat. Varför inte passa på att ta en härlig promenad i vackra Kullaberg innan hemfärden? Oavsett kan ni vara säkra på att få en oförglömlig fest hos oss.

”Kärlek är en resa utan kompass i ett väglöst land. Ett äventyr.”

Gör en bröllops- eller högtidsförfrågan

Är ni intresserade av att fira en speciell dag hos på Kullagårdens Wärdshus? Låt oss veta önskat datum samt ungefärligt antal deltagare, så återkommer vi med ett förslag som kan passa er.

Kontakta oss för en bröllops- eller högtidsförfrågan
Fyll i formuläret om du är intresserad av att komma i kontakt med oss gällande ert kommande bröllop/fest. För att bäst kunna matcha ert önskemål, fyll i ungefär antal deltagare och önskat datum så återkommer vi inom kort.

(Obligatoriskt)” anger obligatoriska fält

MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
(Obligatoriskt)
right-contact