Deckarkväll i Kullamannens fotspår

Vi bjuder in till årets första deckarkväll på Kullagårdens Wärdshus torsdagen den 16 februari klockan 18.00. Under de mörka vinterkvällarna är det mysigt att kura ihop sig framför en öppen brasa med en spännande deckare. Speciellt en deckare som utspelar sig i vår älskade hembygd, Kullabygden. Kvällens gästföreläsare är författaren Helena Stjernström som även arbetar… Fortsätt läsa Deckarkväll i Kullamannens fotspår

Vi bjuder in till årets första deckarkväll på Kullagårdens Wärdshus torsdagen den 16 februari klockan 18.00.

Under de mörka vinterkvällarna är det mysigt att kura ihop sig framför en öppen brasa med en spännande deckare. Speciellt en deckare som utspelar sig i vår älskade hembygd, Kullabygden.

Kvällens gästföreläsare är författaren Helena Stjernström som även arbetar som frilansande redaktör och tv-producent och har arbetat med allt från inredningsprogram till Uppdrag granskning. Hon lever numera huvudsakligen i byn Jonstorp på Kullahalvön som gett inspiration till böckerna, men arbetar även i Stockholm och Göteborg.

”Miraklet i Tunneberga”  och ”Midnatt råder över Kullahalvön” är de första två delarna i en serie om mysterier på Kullahalvön, ”Kyrkoherden på Kullahalvön”.

Helena Stjernström romandebuterar med feelgood-thriller - Boktugg.se

Deckarkvällen börjar med en varmrätt ”Kriminalrätt” i sann deckaranda och därefter, till kaffet med kaka får vi lyssna till Helena Stjernströms presentation på cirka en timme och det finns även tid till frågor.

Pris: 295 kronor

Kusligt välkommen till oss!

 

Boka Deckarkväll den 16 februari klockan 18.00 - 20.30

NAMN
Meddela gärna eventuella allergier eller andra kostönskemål.
(Obligatoriskt)