Bokningsvillkor

Bokningsvillkor

Din bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått ett bokningsnummer. Bekräftelse samt bokningsnummer erhålls i de flesta fall skriftligen men kan, beroende på sammanhang, även komma att kommuniceras muntligen.

För att få boka ett hotellrum på Kullagårdens Wärdshus måste du vara minst 18 år gammal. Om du som är över 18 år delar hotellrummet med en underårig ansvarar du till fullo för den underåriges användning av hotellrummet och våra tjänster i övrigt. För mer information om bokning av hotellrum, vänligen kontakta oss.

Betalning sker vid utcheckning på plats antingen med kreditkort, swish eller om i förväg överenskommen faktura. Vi tar inte emot kontanter. Vi tar alla kreditkort inklusive AmEx.

Incheckningstiden är efter 15.00 och utcheckning senast 11.00. Vi har bagagerum som vi låser där ni kan ställa bagage om ni kommer tidigare till oss. Vid ankomst senare än 22.00 ber vi er kontakta oss i förväg då ni behöver en kod för att komma in.

Vi tillämpar fri avbokning senast 18.00 (lokal tid) en dag före ankomst. Vi är dock tacksamma om avbokning sker så tidigt som möjligt så vi kan erbjuda hotellrummet till en annan gäst.

Bokningar måste avbokas senast 18.00 (lokal tid) en dag före ankomst för att du ska undvika debitering av den totala summan för första natten av din bokning, inklusive moms. För det fall att du uteblir från din bokning debiteras en s.k. ”no show-avgift” motsvarande den totala summan för första natten av din bokning, inklusive moms.

Kullagårdens Wärdshus har många rum där husdjur tillåts, men inte alla. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Om du vill veta mer, vänligen kontakta oss.