Kullagårdens Wärdshus i Mölle är ett hundvänligt hotell

Hos oss på Kullagårdens Wärdshus är hundar varmt välkomna! De vackra vandringslederna runt Kullabygden är perfekta för äventyr tillsammans med din fyrbenta vän. Flera av våra hotellrum är hundvänliga men du behöver inte bo över för att besöka oss med din hund! De är välkomna i vår bistrorestaurang samt på uteserveringen. Vi bjuder alltid din hund på kallt vatten när ni slår er ner för en bit mat eller något att dricka! Och skulle det behövas, säljer vi tuggben i vår restaurang.

Vill du fira nyår på ett storslaget vis tillsammans med din hund? Få ett härligt avslut på året tillsammans, och slipp skrämmande ljud. Vi erbjuder ett Nyårspaket med nyårssupé, helt utan raketer!

Vi har även andra fina paket som kan vara mysiga att ta med hunden på. Eftersom det krävs mer noggrann städning, tar vi en avgift på 350 kronor för din fyrbenta vän.

”Hunden är människans bästa vän.”

BRÖLLOP & HÖGTIDER
En dag att minnas
Den vackra matsalen med utsikt över havet, bokskogen och golfbanan är magnifik. Den otidsenliga miljön är som gjord för att ställa till med en fest! Våra kreativa och duktiga kockar hjälper till att rekommendera en meny utifrån Dina önskemål. Oavsett om måltiden ska vara lite enklare eller påkostad är valet av lokala råvaror alltid omsorgsfullt utvalda efter säsong.
BOKA KONFERENS
Konferens i Mölle?
Att mötas i stora eller små grupper för att dela erfarenheter, kunskap och idéer för att sedan tillsammans ta ett kliv framåt i utvecklingen både som individ, grupp eller organisation är något fantastiskt.